مسابقه وبلاگ نویسی مؤسسه آموزش عالی اقبال لاهوری

تاریخ ثبت : ۱۴-۰۹-۹۳    موضوع : اخبار فناوری    امتیاز: 5 از 5  ( مجموع آرا : 2)
بازدید : ۳۶۸۴

یک دوره مسابقه وبلاگ نویسی در سطح دانشجویان موسسه برگزار ميگردد. اين مسابقه داراي 9 محور ميباشد.  محورهاي مسابقه :  1. معرفي رشته ها و اساتيد  2. پژوهش و فناوري 3. انجمن هاي علمي 4. بسيج دانشجويي 5. ورزش و سلامت 6. كار آفريني 7. ارتباط با صنعت 8. خدمات الكترونيك 9 .ساير موارد مرتبط با دانشگاه دانشجويان عزيز ميتوانند در رابطه با محور دلخواه اقدام به ايجاد وبلاگ نمايند.

اين مسابقه داراي جوايز نفيسي از جمله نيم سكه بهار آزادي براي نفر اول ، ربع سكه به نفر دوم و كارت هديه 200 هزار توماني براي نفر سوم ميباشد كه به نفرات برتر تقديم خواهد شد. علاقمندان به شركت جهت ثبت نام به واحد دانشجويي مراجعه و مشخصات خود را ثبت نمايند.
واحدهاي دانشجويي و فناوري اطلاعات

کلمات کلیدی : مسابقه وبلاگ نویسی ، جوایز نفیس ، مسابقه دانشگاه