جشنواره حرکت هشتم در مشهد مقدس

تاریخ ثبت : ۱۷-۰۷-۹۴    موضوع : اخبار فناوری    امتیاز: 5 از 5  ( مجموع آرا : 2)

جشنواره ملی حرکت ویژه انجمن های علمی دانشجویی سراسر کشور سالانه به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم برگزار می گردد جشنواره حرکت هشتم در مشهد مقدس و به میزبانی دانشگاه فردوسی از هجدهم تا بیستم مهرماه برگزار خواهد شد.  طی حکمی از سوی دکتر حسین میرزایی مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم دکتر علی یوسفی به عنوان دبیر هشتمین جشنواره ملی حرکت منصوب شد.

دکتر حسین میرزایی مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم طی احکام جداگانه ای دکتر علی یوسفی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد را به عنوان «دبیر هشتمین جشنواره ملی حرکت» و دکتر احمد رضا اصغرپور ماسوله مدیر اجتماعی این دانشگاه را به عنوان «دبیر اجرایی» منصوب کرد.

کلمات کلیدی : جشنواره حرکت ، هشتم ، مشهد مقدس