ارائه اکانت اینترنت به دانشجویان

تاریخ ثبت : ۲۱-۰۲-۹۵    موضوع : اخبار فناوری    امتیاز: 5 از 5  ( مجموع آرا : 3)

دانشجویان گرامی میتوانند با مراجعه به واحد فناوری اطلاعات موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری و با همراه داشتن کارت دانشجویی نسبت به فعال سازی اکانت اینترنت خود اقدام نمایند. با استفاده از اکانت اینترنت شما  میتوانید از اینترنت بصورت وایرلس در نقاط مختلف موسسه و همچنین در کارگاهها و با استفاده از کامپیوتر های موجود استفاده نمایند.

کلمات کلیدی : wifi ، اینترنت ، وایرلس دانشجویی ، اکانت اینترنت